YRITYS

konalimi Oy

Kauhavalainen monitoimialan yritys

Konalimi on kauhavalainen monitoimialan yritys, jonka Jarkko Heikkilä on perustanut vuonna 2016.  Jarkko on koko elämänsä korjaillut autoja harrastuksena, jonka ansiosta autot ovat tulleet tutuksi jo nuorena. Työkokemusta on kertynyt vuosien varrella monelta eri alalta. 20-vuotta sähköalalla olon jälkeen ajatus omasta yrityksestä muuttui toiminnaksi. Alkuun yritystoimintaa harjoitettiin toiminimenä, mutta vuonna 2018 yritys muutettiin osakeyhtiöksi. Sähkö- rakennus- ja autoalan osaaminen täydentää toinen toisiaan, jonka vuoksi meillä ei mene sormi suuhun haastavimmissakaan tilanteissa.

Kalustomme lisääntyy jatkuvasti

Yrityksellä on tuore kalusto, jonka avulla työt sujuvat ongelmitta. Toimitiloina toimivat yli 400m2 teollisuus halli, jonne mahtuu huollettavaksi isompikin työkone. Konalimi on vuosien varrella laajentanut kalustoansa sekä toimintaansa jatkuvasti. Nykyään kalustosta löytyy esimerkiksi kaksi ajoneuvonosturia, korjaamokuilu, ilmastoinnin huoltolaitteet, ajoneuvojen diagnostiikkalaitteet, traktori, kaivinkone sekä paljon paljon muuta.

Palveluita yksityisille sekä yrityksille

Asiakkainamme on yrityksiä sekä yksityisiä. Jos toimit yrityksesi edustajana ja haluaisit saada kilpailukykyisen tarjouksen, niin ota rohkeasti meihin yhteyttä. ajoneuvo- ja työkonekaluston huollot, maanrakennustyöt, pihatyöt, salaojitukset yms. Kysy lisää palveluistamme!

Scroll to Top